100% tilfredshedsgaranti
Tryghed og professionel service
Nem afregning

Privat rengøring

Rengøring i dit hjem kræver tid og opmærksomhed på detaljer, men vi ved også, hvor udmattende og kedeligt det kan være. Vi forstår, at du har mange andre vigtige ting at tænke på. Alt du skal gøre er at stole på os, så ordner vi resten hurtigt og effektivt.

Vi kan også hjælpe med følgende:

Få mere tid til familien i hverdagen til dig selv
med rengøring

Vi vil gerne holde på dig som kunde og som en fast kunde tilbyder vi dig en god pris. Husk også at benytte håndværkerfradraget for udgifter til rengøring i dit hjem.
Læs mere om håndværkerfradraget.

Hvad kan shinely hjælpe dig med? Vores mål at give dig høj kvalitet og en førsteklasses serviceoplevelse.

Vi har erfaring med alt fra grundigt husrengøring til mindre opgaver som støvsugning og gulvvask. Vi lægger stor vægt på at levere en grundig og effektiv rengøring, så du kan få mere tid til at fokusere på de ting, der virkelig betyder noget for dig. Læs eventuelt mere om os ved at klikke her. Her er nogle punkter som vi arbejder med alt efter behov:

Støvsugning af gulve,
tæpper og møbler
Vask af alle typer gulv
Tømning af skraldespande
Aftørring af overflader
Udskiftning af håndklæder,
viskestykker, karklude mv.
Pudsning af spejle og glas
Rengøring af toilet,
bad og håndvask
Afspritning af håndtage,
stikkontakter o.lign.

Rengøring er med til at opretholde et bedre indeklima

Privat rengøring er afgørende for at bevare en god sundhed og forhindre spredning af sygdom. Med det stigende antal mennesker der bruger mere tid hjemme, er det vigtigt at sikre, din bolig er ren. Dette gælder især for dem med svækket immunforsvar eller kroniske sundhedstilstande, der har en højere risiko for at udvikle komplikationer fra bakterier.

Vi kan hjælpe dig med at holde dit hjem rent og sundt ved at tilbyde regelmæssig rengøring og desinfektion. Disse tjenester kan hjælpe med at fjerne bakterier fra overflader og genstande, hvilket reducerer risikoen for sygdom.

Udover sundhedsfordelene kan privat rengøring også bidrage til at forbedre indeklimaet af dit hjem. Et rent og organiseret hjem kan være en kilde til glæde og afslapning, der hjælper dig med at føle dig mere i kontrol over dine omgivelser.

Alt i alt er investering i rengøring et vigtigt skridt i at fastholde sundheden og velværet for dig og din familie. Vi tilbyder også erhvervsrengøring til forskellige typer erhverv. 

Få et tilbud

Udfyld formularen nedenfor og vi sender et tilbud på din næste rengøring.

Vi svarer retur inden for 24 timer.

Modtag tilbud