100% tilfredshedsgaranti
Tryghed og professionel service
Nem afregning

Priser på rengøring

I dette blogindlæg skriver jeg om 3 priser på rengøring som variere meget afhængigt af boligens størrelse og de specifikke ønsker. Jeg vil gennemgå forskellene i priserne for rengøring af en mindre bolig på ca. 90 m2, et parcelhus på ca. 150 m2 og en større villa på ca. 200 m2 eller større. Alle priserne som beskrevet nedenfor vil indeholde: Afstøvning, støvsugning, gulvvask af hele boligen og rengøring af maks. 2 badeværelser og grundig rengøring af køkken.

Mindre bolig (ca. 90-140 m2)
For en mindre bolig vil prisen for en hovedrengøring ligge på ca. 750-1050 kr.

Parcelhus (ca. 150-190 m2)
For et parcelhus vil prisen for en hovedrengøring ligge på ca. 1100-1450 kr.

Større villa (+200 m2)
For en større villa vil prisen for en hovedrengøring ligge på ca. 1500-1950 kr.

Der vil blive pålagt ekstra omkostninger på prisen hvis man f.eks. ønsker: Vande blomster, gå ud med skallet eller special rengøring af hjemmekontor, gildesal eller ekstra kalkfjernelse, glasrens eller pletfjernelse af hvidevare samt afspritning.

Det er vigtigt at bemærke, at priserne kan variere afhængigt af beliggenhed, tidsrum for ønsket rengøring og bestilte ydelser. Det er derfor også vigtigt for mig, at understrege at jeg altid indgår i en dialog inden opstart af rengøring. Så vi sammen kan fastsætte en pris ud fra dine behov og ønsker.

Facebook
LinkedIn

Få et tilbud

Udfyld formularen nedenfor og vi sender et tilbud på din næste rengøring.

Vi svarer retur inden for 24 timer.

Modtag tilbud