100% tilfredshedsgaranti
Tryghed og professionel service
Nem afregning

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Shinely.

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Shinely.

Dokumentation og vejledning:
Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Shinely. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Shinely side, er denne af vejledende art.

Fragtpriser
Forsendelser i Danmark kan sendes med Post Nord, DAO eller GLS. Fragtfrit over 500,- kr  i Danmark ellers koster det 49,- kr.. Pakken sendes direkte hjem til dig eller til et posthus eller postboks i Danmark. Du vil modtage en sms eller email, når pakken er modtaget eller ligger klar til afhening.

Forsendelser til udlandet: Der opkræves forsendelsesgebyr på DKK 199,00

Leveringstidspunkt og transport:
Levering af varer fra Shinely anses for sket, når du som forbruger har fået varen udleveret. Forsendelsen sker med Post Nord, DAO eller GLS.

Rettidig levering forudsætter dog at Post Nord overholder sin målsætning om dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Nord vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Shinely kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark.

Bestiller du gaver leverer vi gerne direkte til modtageren og gerne til en bestemt dato. Vi pakker naturligvis din gave flot ind.

Leveringstid:
Hos Shinely bestræber vi os på at levere dine varer hurtigt og sender din pakke i løbet af 1-2 hverdage. Bestiller du inden kl. 12 gør vi alt hvad der står i vores magt for at få pakken afsted samme dag. Vi tager forbehold for udsolgte varer!
Husk iøvrigt at gemme dit ordrenummer, hvis varen skal returneres og pengene skal refunderes.

Risikoen for varerne:
Risikoen for varer købt hos Shinely overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Reklamation:
Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Shinely, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen (ved rimelig tid forstås 1-3 hverdage efter fejlen er opdaget) Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Shinely.

Reklamationsretten betyder, at du kan klage over fejl og mangler ved varen som er opstået inden 24 måneder efter købet. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage der er opstået på grund af forkert brug, forkert vask, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid.

Hvis du ønsker at klage i forbindelse med en reklamation, hvor du mener vi ikke har ydet den korrekte service, kan du rette henvendelse til Forbrugerklagenævnet (http://www.forbrug.dk/Dine-klagemuligheder/Saadan-klager-du/Klag-til-Forbrugerklagenaevnet).

Pris og betaling:
Alle priser hos Shinely – er inkl. moms.

Hos Shinely kan du bestille dine varer online og betale med Dankort, Visa/Dankort, Mobilepay, eDankort, MasterCard, Maestro, Visa Electron og American Express samt Danske NetBetaling og Nordea e-betaling DK. Betaling for varerne trækkes først, når pakken afsendes fra vores lager.

Når betalingen trækkes fra din konto, anser vi din bestilling for endegyldig og ordren kan ikke ændres.

Det er helt sikkert at handle med kort hos os, idet al kommunikation mellem vores betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse. Hverken Shinely eller andre uvedkommende har mulighed for at se de data der udveksles!

Fortrydelsesret: 
Shinely yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand som den er modtaget. Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi

Husk at vedlægge en kopi af din faktura og gem din postkvittering som dokumentation for at varen er sendt til os og til enhver tid kan spores. Når vi har modtaget varen, vil vi inden for 14 dage overføre dit tilgodehavende til dig. Køber du evt. gaver i god tid er dette ikke noget problem – hos Shinely er vi naturligvis altid fleksible!

Returadresse er: Shinely, Nejsiggyden 5, 9300 Sæby.

Personlige oplysninger:
Ingen personlige oplysninger, der registreres på shinely.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares  på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Shinely.

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg. Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen “Funktioner” og menupunktet “Internetindstillinger”.

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form og gemmes i 5 år. Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes.

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.

Få et tilbud

Udfyld formularen nedenfor og vi sender et tilbud på din næste rengøring.

Vi svarer retur inden for 24 timer.

Modtag tilbud