100% tilfredshedsgaranti
Tryghed og professionel service
Nem afregning

Ofte stillede spørgsmål

Vi forstår, at det kan være en udfordring at holde et rent og organiseret hjem. Derfor har vi samlet en liste over ofte stillede spørgsmål for at hjælpe dig med at gøre din rengøringsoplevelse så problemfri som muligt.

Til trægulve skal du bruge et mildt rengøringsmiddel og vand eller et specielt udviklet rengøringsmiddel til trægulve.

Til fliser og fuger skal du bruge en opløsning af lige dele vand og eddike eller et rengøringsmiddel til fliser og fuger.

Til apparater i rustfrit stål skal du bruge en mikrofiberklud og en opløsning af lige dele vand og eddike.

Til granitbordplader anvendes et mildt rengøringsmiddel og vand eller en specialfremstillet granitrengøringsmiddel.

Til lædermøbler skal du bruge en læderrens og -balsam.

Til tæpper skal du bruge en tæpperenser eller en opløsning bestående af lige dele vand og eddike.

Til vinduer anvendes en blanding af vand og eddike eller et specielt udviklet vinduesrensemiddel.

Til polstring anvendes et mildt rengøringsmiddel eller en specialfremstillet polstringsrengøringsmiddel.

Til badeværelset skal du bruge et badeværelsesrensemiddel eller en opløsning af lige dele vand og eddike.

Til køkkenudstyr skal du bruge en opløsning af lige dele vand og eddike eller en specialfremstillet køkkenudstyrsrengøringsmiddel.

Det afhænger af hjemmets størrelse, og hvor mange mennesker der bor i det. Generelt anbefales det at rengøre områder med stor trafik som f.eks. stuen og køkkenet mindst en gang om ugen og resten af huset hver anden uge.

Den bedste måde at rengøre trægulve på er at bruge et mildt rengøringsmiddel og vand eller et specielt udviklet rengøringsmiddel til trægulve. Undgå at bruge for meget vand, og tør altid gulvet grundigt efter rengøring.

Hvis du vil fjerne hårde pletter fra tæpper, skal du bruge et tæpperensemiddel eller en opløsning af lige dele vand og eddike. Påfør opløsningen på pletten, og brug derefter en ren hvid klud til at tørre pletten af med. Gentag om nødvendigt, indtil pletten er fjernet.

Den bedste måde at rengøre et badeværelse på er at bruge et rengøringsmiddel til badeværelset eller en opløsning af lige dele vand og eddike. Start med at rengøre toilettet, og gå derefter videre til vasken, bruseren og badekarret. Skrub fliser og fuger med en opløsning af lige dele vand og eddike eller et specielt udviklet rengøringsmiddel til fliser og fuger.

For at rengøre og vedligeholde lædermøbler skal du bruge et læderrensemiddel og en læderbalsam. Påfør rengøringsmidlet i henhold til producentens anvisninger, og brug derefter balsam til at holde læderet blødt og smidigt.

Den bedste måde at rengøre vinduer på er at bruge en blanding af vand og eddike eller et specielt udviklet vinduesrensemiddel. Brug en skraber til at fjerne rengøringsmidlet og eventuelt snavs og skidt, og tør derefter vinduerne med en ren, tør klud.

For at fjerne skimmelsvamp fra dit hjem skal du bruge en opløsning bestående af lige dele vand og eddike eller et specielt udviklet skimmelrensemiddel. Påfør opløsningen på det angrebne område, og skrub med en børste. Gentag efter behov, indtil skimmelsvampen er fjernet.

Nogle naturlige rengøringsløsninger omfatter anvendelse af eddike, citronsaft, bagepulver og æteriske olier. Disse ingredienser kan bruges til at lave rengøringsløsninger til en række forskellige overflader og rengøringsopgaver.

Du kan rengøre og vedligeholde køkkenudstyr ved at bruge en opløsning af vand og eddike eller et specialiseret rengøringsmiddel. Rengør både indvendigt og udvendigt på apparater som f.eks. køleskab, ovn og opvaskemaskine. Til mikrobølgeovn, komfur og ovn skal du bruge en fugtig klud eller et specialrengøringsmiddel til at fjerne pletter. Undgå at bruge slibende materialer, og læs producentens anvisninger for specifikke retningslinjer for rengøring.

Du kan fjerne lugte fra dit hjem ved hjælp af en række forskellige metoder, f.eks. ved hjælp af æteriske olier, ved hjælp af en naturlig lugtabsorberende ingrediens som bagepulver eller kul eller ved hjælp af en luftrenser. Derudover kan regelmæssig rengøring og støvsugning også hjælpe med at fjerne lugte.

For at rengøre og vedligeholde granitbordplader skal du bruge et mildt rengøringsmiddel og vand eller et specielt udviklet granitrengøringsmiddel. Undgå at bruge slibende rengøringsmidler eller skrubbere, og tør altid bordpladerne af efter rengøring.

Til rengøring af fliser og fuger skal du bruge en opløsning bestående af lige dele vand og eddike eller et specielt udviklet rengøringsmiddel til fliser og fuger. Skrub fliser og fuger med en stiv børste, og skyl derefter med vand.

Den bedste måde at rengøre og vedligeholde polstring på er at bruge et mildt rengøringsmiddel eller et specielt udviklet polstringsrengøringsmiddel. Brug en ren, hvid klud til at tørre pletter af med, og undgå at bruge for meget vand. Det anbefales at støvsuge polstringen regelmæssigt for at fjerne snavs og skidt.

For at rengøre og vedligeholde apparater i rustfrit stål skal du bruge en mikrofiberklud og en opløsning af lige dele vand og eddike. Tør apparaterne med en ren, tør klud for at undgå vandpletter. Undgå at bruge slibende rengøringsmidler eller skrubbeprodukter.

For at fjerne pletter og lugte fra kæledyr fra tæpper skal du bruge et tæpperensemiddel eller en opløsning af lige dele vand og eddike. Påfør opløsningen på pletten, og brug derefter en ren hvid klud til at tørre pletten af med. Gentag om nødvendigt, indtil pletten er fjernet. Derudover kan du bruge et enzymatisk rengøringsmiddel, der er specielt udviklet til at fjerne lugt fra kæledyr.

Den bedste måde at rengøre og vedligeholde laminatgulve på er at bruge et mildt rengøringsmiddel og vand eller et specielt udviklet rengøringsmiddel til laminatgulve. Undgå at bruge for meget vand, og tør altid gulvet grundigt efter rengøring.

For at rengøre og vedligeholde marmoroverflader skal du bruge et mildt rengøringsmiddel og vand eller et specielt udviklet marmorrengøringsmiddel. Undgå at bruge sure eller slibende rengøringsmidler, og tør altid overfladen af efter rengøring.

Den bedste måde at rengøre og vedligeholde trægulve på er at bruge et mildt rengøringsmiddel og vand eller et specielt udviklet rengøringsmiddel til trægulve. Undgå at bruge for meget vand, og tør altid gulvet grundigt efter rengøring.

Hvis du vil gøre dit hjem grundigt rent og vedligeholde det, skal du starte med at rydde op og organisere hvert enkelt rum. Rengør derefter hvert rum fra top til bund, herunder støvsugning, støvsugning og mopping. Vær særlig opmærksom på områder med stor trafik og overflader, der kræver hyppigere rengøring, f.eks. køkken og badeværelse. Det anbefales også at have en regelmæssig rengøringsplan for at vedligeholde dit hjem i fremtiden.

Få et tilbud

Udfyld formularen nedenfor og vi sender et tilbud på din næste rengøring.

Vi svarer retur inden for 24 timer.

Modtag tilbud